Ако желаете да върнете стоки без дефект в рамките на 60 дена от датата на получаване на стоката, моля уверете се, че тя съответства на следните условия:

 1. Да са в оригиналната си опаковка и да не е нарушен търговският им вид (разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и други).

 2. Да не са употребявани.

 3. Да са придружени с всички съпътстващи доставката и стоките документи, включително но не само касова бележка или фактура, инструкция за употреба, гаранционна карта и други.

 4. В случай, че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато се връща продукта, трябва да се върне и подаръка, който да е във вида в който е получен.

 5. В случай, че са закупени повече от един брой еднакви продукти и се връщат два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка.

 6. Не подлежат на право на отказ от покупка продуктите които:

  1. Продукти свързани с личната хигиена или здравето и красотата, ако оригиналната опаковка е разпечатана или са употребявани.

  2. Електроуреди които са употребявани или не са в оригиналната опаковка.

  3. Съдове и прибори за готвене/сервиране/хранене ако не са в оригиналната опаковка или са употребявани.

  4. Играчки и продукти за бебета, ако оригиналната опаковка е разпечатана или са употребявани

  5. Компютри, лаптопи, монитори, мобилни телефони, GPS системи които са защитени с парола на клиента, активиран е лицензът или гаранцията им, изтрити са всички или част от оперативните системи или програми, липсват част от аксесоарите, с които е бил доставен.

  6. Принтери, скенери, чиито консумативи са били разпечатани.

  7. Софтуер, PC игри, конзоли за игра, лицензи, книги, филми и музика които са с разпечатана опаковка. Лицензи предоставени по електронен път не подлежат на връщане.

  8. Дрехи, които не са в състоянието в което са били доставени, ако са носени, зацапани, ако е свален етикета обозначаващ вида на стоката.

 7. В случай, че продукта който желаете да откажете е изпробван и това е довело до нарушаване на търговския вид или обезценяване, то тогава ще ви бъде възстановена сумата за продукта намалена със стойността на обезценяването.