Показване на 13 резултата

Аriete e компанията основана през 1964 г., с централен офис намиращ се във Флоренция -  сърцето на Тоскана. Земя, известна с творчество и гениални щрихи.

От  2001г. Аriete става част от голямото семейство на DeLonghi Group.

Ariete носи предприемчив дух на динамично развиваща се компания.

Вдъхновени от жизнеността и гениалността на жителите на този регион, инженерите и дизайнерите на Ariete винаги търсят нови идеи. Те създават високо функционални продукти улесняващи  ежедневното домакинство.

Ariete e един от лидерите производители на електродомакинска техника в Италия. Въпреки това износът им е приблизително 60% от общите продажби на компанията. Продукти на Ariete се предлагат в повече от 35 държави от всички континенти.

Благодарение на иновативните продукти и големия търговски успех,  Ariete затвърди позициите си както на световния пазар, така и в сърцата и домовете на клиентите си.

Иновациите и креативният дизайн са ключовете за успеха. Ariete инвестирани в научноизследователска и развойна дейност, в производствения и технологичен център на компанията, с цел да се откриват нови решения свързани с променящите се нужди на потребителя.