Показване на 1–25 от 69 резултата

LEIFHEIT
Вече 60 години Leifheit  e сред водещите доставчици на стоки за бита. Верни на мотото си “Винаги с една идея по-добри”, продуктите на марката са с най-високо качество и революционен дизайн.

Leifheit се стреми да улеснява и подобрява живота, фокусирайки се върху стоките за бита в областите “Почистване”, “Грижа за прането” и “Кухненски роботи”.

За баните, подовете и прозорците, блестящи идеи като гъби, средства за почистване, ръкавици, стъклочистачки за вакуумно почистване и мопове, осигуряват бързо и лесно почистване за един блестящ дом. Независимо дали закачате прането си над ваната, или в градината, със стабилните и устойчиви сушилници и поставки за пране на Leifheit, можете да сушите прането си с минимални усилия. При това ще откриете голям избор от свръхкомпактни до елегантни модели.

Станциите за гладене с пара и регулируемите на височина дъски за гладене позволяват ергономично гладене и отличен резултат. В кухнята помагат телта за разбиване на яйца, центрофугите за салата, кутиите за храни, мерителните чаши, бурканите за консервиране и много други практични помощници в домакинството.
Ииновативните кухненски продукти на Leifheit помагат при приготвяне на храни, варене на мармалади, нарязване на зеленчуци, подгряване на напитки или подреждане. И тук на преден план са максималната функционалност и атрактивният дизайн.