Показване на 2 резултата

Melitta Group дължи съществуването си на проста идея: с помощта на месингова тенджера и парче пропиваща хартия, Melitta Bentz разработва първия в света филтър за кафе през 1908 г. Нейното изобретение революционизира удоволствието от кафето по света - и поставя основата за уникална марка.

 

През последните 111 години Melitta Group многократно е играла новаторска роля в по-нататъшното усъвършенстване на насладата от кафето и употребата на домакински продукти: първото вакуумирано смляно кафе в Германия, първият филтър за кафе, алуминиево фолио като универсални домакински опаковъчни продукти - всички произхождат от Melitta.

 

Като семейна компания с богати традиции, компанията възприема дългосрочен подход във всичко, което мисли и прави. Melitta се фокусира върху успеха и поставя възможно най-високите стандарти за себе си и продуктите, който произвежда

 

Растежът, промяната и традицията са тясно преплетени в Melitta Group. С над 100 - годишна фирмена история, компанията дължи успеха си на способността да предвижда пазарните тенденции и да разработва новаторски продукти, които правят живота по-приятен, по-удобен и много по-лесен.

Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" (cookies).