Показване на 2 резултата

PYREX

 

Съдовете от стъкло Pyrex® се произвеждат във Франция, в най-голямата в света фабрика за боросиликатно стъкло!

Благодарение на опита, придобит чрез дългогодишна традиция и постоянното внедряване на иновативни процеси, Pyrex® е водеща марка във френската стъклена индустрия. Марката носи сертификат „Гарантиран френски произход“ за производството на боросиликатно стъкло.От 1915 г. Pyrex® ни помага в ежедневието от поколение на поколение, независимо дали сме истински професионалисти в готвенето или неделни готвачи, защото всички се стремим да приготвим вкусна и здравословна храна.

Pyrex® е марка, която обича да се грижи за всички и да ги прави щастливи.

Pyrex® ни дава всички възможности да изразим креативността си и да създадем перфектни ястия за тези, които обичаме.

Pyrex® е боросиликатно закалено стъкло, признато с превъзходството си.Издържа на екстремни температури от -40 ° C до + 300 ° C стермично шокова устойчивост до 220 ° C. Няма нужда да сменяте съдове при прехвърляне от фризера във фурната, масата или хладилника.

Устойчивост при удар  - при подреждане, при невнимателно почистване, продуктите на Pyrex® се запазват във всички ситуации и имат 10-годишна гаранция.

Стъклото Pyrex® е здравословен материал, който не променя вкусовите качества на съставките на храните.

 

Нека се доверим на Pyrex® - можем да приготвяме здравословна храна в съдове от стъкло, които запазват съставките и гарантират пълна безопасност на храните, от съхраняване до готвене.

Потребителите се променят, готвенето се променя и Pyrex® следва тези тенденции.Вековната марка винаги е новаторска и намира нови начини за задоволяване на променящите се нужди и желания, за днес и за утре.