Показване на 18 резултата

В продължение на много години Salter е марка №1 за везни в Обединеното кралство, както и водещата марка в много други страни, включително Австралия, Нова Зеландия, Малайзия, Сингапур, ЮАР, Кения, Чили и Португалия.

Марката започва своя живот през 60-те години на 18 век в Билстън, Англия. Компанията се развива през годините като произвежда голямо разнообразие от везни. Към гамата се добавят и други артикули, включително ютии, мелнички, картофени раздробяващи машини, машини с монети и друга „първа“ за Великобритания, пишеща машина.

Днес Salter е част от семейството на HoMedics, лидери в категорията на продуктите за личен уелнес.

Salter предоставя пълен набор от услуги в областта на претеглянето и контрола от първоначалния инженерен проект, до инсталацията и следпродажбената поддръжка. Напълно компютъризираната система за проследяване на Salter позволява да се наблюдават всички текущи работни места. Следователно всяка работа може да бъде достъпна бързо в мрежата, спестявайки ценно време и давайки бързи подробни отговори на всеки клиент.

Автоматичните процеси на Salter са постигнали отлични резултати, защото от компанията твърдо вярват, че процесът на претегляне или измерване трябва да бъде точен и повторяем, преди да се обмисли автоматизацията.

Call Now ButtonПоръчай по телефона