Показване на 10 резултата

STAUB – Стандарт за качество

Марката STAUB, обичана и използвана от готвача на века Пол Бокюз, е лидер в производството на съдове за готвене  почти половин век.

През 1974 г. Франсис Стауб модернизира наследената от семейството си фабрика, която преди това е произвеждала артилерийски оръжия, и я адаптира в производството на съдове, използвайки съвременни технологии за леене на желязо и съчетавайки ги с производствените процеси на керамиката.

Чугуненитe съдове за готвене, направени от компанията и до ден днешен, остават едни от най-модерните по отношение на свойствата си. Днес съвременните традиции позволяват на STAUB да произвежда широка гама от висококачествени чугунени и керамични емайлирани съдове за готвене. Атрактивният им дизайн е в перфектна хармония с многофункционалността, комфорта и практичността, в резултат на което съдовете  STAUB се приемат като стандарт за качество. Доказателство за това е използването им от опитни готвачи от най-добрите световни ресторанти, които признават предимствата му, включително отличения готвач Пол Бокюз.

Бокюз открива предимствана на STAUB през 1998г. и веднага започва да работи с техните съдове. От самото начало кулинарният гуру разпознава функционалността и визуалното качество на STAUB продуктите. Отличителното емайлиране, заедно с високата производителност на чугунен материал позволяват перфектното приготвяне на почти безкрайно разнообразие от кулинарни деликатеси.


Храната, приготвена в тиганите STAUB, запазва полезните си свойства, като остава вкусна и здравословна, защото се готви стабилно, с равномерно задържане и разпределение на топлината.

STAUB произвежда всички видове чугунени емайлирани съдове за готвене във Франция. Тези изключителни продукти могат да се използват за всички видове печки, включително индукционни.

От юни 2008 г. групата STAUB се присъединява към германската група Zwilling J.A.Henckels, която е специализирана в производството на ножове и висококачествени домакински прибори.

Call Now ButtonПоръчай по телефона