Показване на 13 резултата

WAHL MOSER

От 1919 г., с изобретяването на първата електрическа машинка за подстригване на коса, Wahl Clipper Corporation е лидер в категорията за професионално и домашно подстригване.

Днес групата Wahl има над 2200 служители по целия свят и включва 15 компании, опериращи в 180 страни по света. Техните продукти са първият избор на стилисти от целия свят. Уредите и оборудването за стайлинг Wahl са съществена част от професионалния набор за стайлинг.

Следователно потребителите се възползват изцяло от качеството, иновациите и техническото ноу-хау, които корпорацията Wahl Clipper и нейните филиали предоставят въз основа на професионалното си наследство. Ето защо, Wahl пуска първия асортимент от литиево-йонни машинки за подстргване и бръснене в света и по този начин продължава своето надмощие чрез въвеждане на иновации на пазара.

Машините за подстригване на Wahl са разработени от експертни инженери, за да създадът най-добрите уреди от този вид на пазара. Въпреки че функциите варират, за да отговорят на различни нужди, качеството на мотора и дизайна са запазени за цялата гама.

Компанията внася качество и иновации които да отговарят на променящите се нужди на клиентите.
Днес продуктите им се продават в 165 страни по света.