Шиацу Масажор за Крака тип FMS-350H-EU, HoMedics

Масажор за Крака тип Шиатцу

 

  • Масажът тип шиацу отпуска стегнатите мускули
  • Успокояващата топлина подобрява вашето масажно изживяване
  • Гъвкавите дръжки ви позволяват да персонализирате интензивността на масажа
  • Интегриран контрол, лесен за използване и лесен достъп
  • Променливата компресия на въздуха използва нежен, ритмичен натиск за успокояващ масаж
  • Ниският, средният и високият интензитет ви позволяват да се насладите на перфектния масаж

389.00 лв. 299.00 лв.

 Спестяваш 90лв. 

ПОРЪЧАЙ СЕГА МАСАЖОР ЗА КРАКА ТИП ШИАТЦУ ЗА 299лв.

Елегантният дизайн

 

Масажорът за крака Shiatsu Air 2.0 With Heat има всичко, когато става въпрос за домашен масажор за крака. Елегантният дизайн се съчетава с всеки декор за дома или офиса, така че не е нужно да намирате място, където да го скриете, когато дойде компания.

Лесен за използване

 

Няма нужда да се опитвате да запомните как да използвате масажора. Бутоните са удобно разположени в горната част на устройството с лесни за четене етикети, които ви позволяват да персонализирате вашето изживяване. Превключвайте между въздух и шиацу с едно щракване на бутон и контролирайте също и интензивността.

Допълнителен комфорт

 

Масажорът за крака Shiatsu Air 2.0 с добавя още един слой към прекрасното изживяване, като осигурява успокояваща топлина. Седнете, изберете типа на масажа си и увеличете топлината за домашно масажно изживяване на краката, което със сигурност ще ви отпусне.

ползи за здравето от масажа на краката:

Подобрява кръвообращението:

Поради заседналия начин на живот много хора не използват правилно мускулите на краката си, като по този начин възпрепятстват добрия кръвен поток. Също така, тесните, заострени обувки - особено високите токчета - възпрепятстват циркулацията. Десетминутен масаж на краката всеки ден помага при транспортирането на кислород до клетките на тялото, което е от съществено значение за цялостното здраве.

Помага за релаксиране:

След изморителен и стресиращ ден масажът на краката е успокояващ и релаксиращ начин да се отпуснете, особено след дълъг ден на стоене и разходки наоколо, тъй като краката обикновено се подуват. Масажът и рефлексотерапията от 5 до 10 минути преди лягане могат да подобрят чувството за общо благосъстояние.

Подобрява съня:

Най-доброто време за правене на масаж на краката е преди лягане. Успокояващ и релаксиращ масаж на краката подобрява кръвообращението. Това помага за спокоен сън.

Облекчава болките в тялото:

Това е най-добрата част от масажа на краката. Ако се направи внимателно, той третира  болки като главоболие, мигрена, болки във врата, долни и горни болки в гърба.

Подобрява настроението и се бори с депресията:

Масажът на краката помага в борбата с депресията. Някои точки на краката са полезни за облекчаване на симптомите на депресия. Масажирането на тези точки или оказването на натиск върху тях за няколко минути 2 или 3 пъти на ден може да помогне за облекчаване на симптомите на депресия.

Прави краката по-здрави:

Един лесен начин да запазите краката си здрави е редовен масаж на краката. Помага за стимулиране на мускулите около краката, намалява сковаността и дори намалява болката в глезените или петите. Плюс това, кратък 5-минутен масаж на краката всеки ден ще направи глезените ви здрави и гъвкави, като по този начин ще предотврати неприятни наранявания на глезена и стъпалото.

Облекчава подуване (отока)

Редовният масаж на стъпалата по време на бременност може да помогне за намаляване на последиците от отока, който е подуване на краката и глезените поради задържане на течности. Това е много често по време на бременност, особено през последния триместър.

Характеристики

 МОДЕЛ  FMS 350 H
 Употреба За домашна употреба
 Мощност 240W
 Волтаж AC220-240V, 50/60Hz
 Размери (Д х Ш х В) 42 х 36 х 23 см
 Тегло 4.1kg

389.00 лв. 299.00 лв.

 Спестяваш 90лв. 

ПОРЪЧАЙ СЕГА МАСАЖОР ЗА КРАКА ТИП ШИАТЦУ ЗА 299лв.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" (cookies).