Настолен пречиствател за въздух

 

  • Подходящ за големи помещения до 55.2M² /Ч
  • Истинска HEPA филтрация и филтриране на миризма на въглерод
  • Подложка за аромат на етерично масло и подложки с 3 масла
  • Индикатори за заместващ филтър
  • Шепот тиха работа
  • Премахва алергени, цветен прашец, микроби, пърхот от домашни любимци, спори от плесен и дим
  • Мрежово захранване

279.00 лв. 199.00 лв.

 Спестяваш 80лв. 

ПОРЪЧАЙ СЕГА НАСТОЛЕН ПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ВЪЗДУХ ЗА 199лв.

Характеристики

 

Пречиствателят за въздух HoMedics TotalClean има 3 настройки на скоростта (ниска / средна / висока), замества индикаторите на филтъра, които светят, когато е време да смените филтъра и тавата за аромат на етерично масло с 3 маслени подложки.

Удобен сменяем HEPA филтър

 

Филтрите за пречиствател на въздуха HoMedics са подвижни, почистващи се и сменяеми. За оптимална производителност препоръчваме HEPA филтрите да се сменят на всеки 12 месеца.

HEPA филтър

 

Филтрите тип HEPA помагат за премахване на полени, микроби, миризми и други

Пречиствател за въздух AP-DT10WT-EU

Запълнете пространството си с любимите си аромати

 

Настолният пречиствател за въздух HoMedics TotalClean включва тава за аромат с 3 подложки с етерично масло. Използвайте любимите си етерични масла (не са включени), за аромат във въздуха.

Тиха работа

 

Проектиран, за да се впише добре във вашия дом, настолният въздушен пречиствател за въздух HoMedics TotalClean работи дискретно във фонов режим, за да създаде по-чиста среда благодарение на безшумната работа.

Свежо пространство

 

Настолният пречиствател за въздух HoMedics TotalClean е подходящ за помещения с площ 55,2M² / Ч

ползи за здравето от пречиствателя за въздух:

Защита от алергии :

Тези, които са предразположени към алергии, ще знаят, че те се задействат дори от най-малкото излагане на прах, цветен прашец или други примеси във въздуха.

Алергичните реакции могат да бъдат предизвикани и от химикали, пренасяни във въздуха от почистващи продукти, подове и мебели.

Следователно, пречиствателят на въздуха ви предпазва от отключване на алергии у дома и гарантира, че вашият дом е наистина убежище за отдих и отмора.

Намаля влиянието на замърсения градски въздух и тютюнев дим

Излагането на емисии от цигарен дим и смог може да доведе до възпалено гърло, кашлица и инфекция в гърлото в краткосрочен план, тъй като съдържат частици, които дразнят белите дробове и носните проходи.

Продължителното излагане може дори да доведе до заболявания, вариращи от бронхит до тумори.

За нас не е възможно да контролираме количеството замърсяване на въздуха на открито, но можем да поемем отговорност за това, че въздухът у дома е оптимален и безопасен за вас и вашите близки с помощта на пречиствател на въздуха.

Отървете се от неприятни миризми

Лошите миризми у дома могат да идват от различни източници, вариращи от застояли чаршафи, мухъл в банята ви, готвене или дори от къщата на съседа.

Не можете да направите много за съседите си, но пречиствателят за въздуха в дома ви ще може да филтрира въздуха и да се отърве от гадните миризми, което ще ви позволи да увеличите нивото на комфорт у дома.

Контролира астма и други респираторни заболявания

Астмата и други дихателни състояния могат да се влошават от частици и микроби във въздуха.

Те могат да предизвикат астматични атаки и да доведат до допълнителни усложнения, което прави инсталирането на пречистватели на въздуха от основно значение за хората, живеещи с астматични състояния.

Това е така, защото пречиствателят на въздух, премахва тези вредни частици от въздуха, като по този начин позволява на тези, които страдат от астматични усложнения, да контролират по-добре условията си.

Характеристики

 МОДЕЛ  AP-DT10WT-EU
 Употреба За домашна употреба
 Мощност 240W
 Волтаж AC220-240V, 50/60Hz
 Цвят Бял
 Тегло 3.38kg

279.00 лв. 199.00 лв.

 Спестяваш 80лв. 

ПОРЪЧАЙ СЕГА НАСТОЛЕН ПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ВЪЗДУХ ЗА 199лв.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" (cookies).