Пречиствател за въздух тип кула AP-T40WT-EU, Пречистватели на въздух

Настолен пречиствател за въздух

 

  • Подходящ за средни помещения до 84M2 / H / 888FT2 / H
  • Истинска HEPA филтрация и филтриране на миризма на въглерод
  • UV-C светлина – убива микробите, бактериите и вирусите
    ECARF Качествен печат
  • 4.8 Въздушни промени на час
  • Подложка за аромат на етерично масло и подложки с 3 масла
  • Nightlight – осветлението на дисплея се изключва, когато е в нощен режим
  • Tиха работа
  • Мрежово захранване

449.00 лв. 389.00 лв.

 Спестяваш 60лв. 

ПОРЪЧАЙ СЕГА ПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ВЪЗДУХ ЗА 389лв.

За чиста и свежа среда

 

Система за филтриране HEPA 360 ° True премахва до 99,97% от въздушните алергени, малки само 0,3 миркона. Също така улавя и премахва прашец, прах, дим, косми на домашни любимци, спори на плесени и микроби. UV-C светлината помага за унищожаването на микроби, бактерии и вируси.

Удобен сменяем HEPA филтър

 

Филтрите за пречиствател на въздуха HoMedics са подвижни, почистващи се и сменяеми. За оптимална производителност препоръчваме HEPA филтрите да се сменят на всеки 12 месеца.

Запълнете пространството си с любимите си аромати

 

Настолният пречиствател за въздух HoMedics TotalClean включва тава за аромат с 3 подложки с етерично масло. Използвайте любимите си етерични масла (не са включени), за аромат във въздуха.

Тиха работа

 

 

Проектиран, за да се впише добре във вашия дом, настолният въздушен пречиствател за въздух HoMedics TotalClean работи дискретно във фонов режим, за да създаде по-чиста среда благодарение на безшумната работа.

ползи за здравето от пречиствателя за въздух:

Защита от алергии :

Тези, които са предразположени към алергии, ще знаят, че те се задействат дори от най-малкото излагане на прах, цветен прашец или други примеси във въздуха.

Алергичните реакции могат да бъдат предизвикани и от химикали, пренасяни във въздуха от почистващи продукти, подове и мебели.

Следователно, пречиствателят на въздуха ви предпазва от отключване на алергии у дома и гарантира, че вашият дом е наистина убежище за отдих и отмора.

Намаля влиянието на замърсения градски въздух и тютюнев дим

Излагането на емисии от цигарен дим и смог може да доведе до възпалено гърло, кашлица и инфекция в гърлото в краткосрочен план, тъй като съдържат частици, които дразнят белите дробове и носните проходи.

Продължителното излагане може дори да доведе до заболявания, вариращи от бронхит до тумори.

За нас не е възможно да контролираме количеството замърсяване на въздуха на открито, но можем да поемем отговорност за това, че въздухът у дома е оптимален и безопасен за вас и вашите близки с помощта на пречиствател на въздуха.

Отървете се от неприятни миризми

Лошите миризми у дома могат да идват от различни източници, вариращи от застояли чаршафи, мухъл в банята ви, готвене или дори от къщата на съседа.

Не можете да направите много за съседите си, но пречиствателят за въздуха в дома ви ще може да филтрира въздуха и да се отърве от гадните миризми, което ще ви позволи да увеличите нивото на комфорт у дома.

Контролира астма и други респираторни заболявания

Астмата и други дихателни състояния могат да се влошават от частици и микроби във въздуха.

Те могат да предизвикат астматични атаки и да доведат до допълнителни усложнения, което прави инсталирането на пречистватели на въздуха от основно значение за хората, живеещи с астматични състояния.

Това е така, защото пречиствателят на въздух, премахва тези вредни частици от въздуха, като по този начин позволява на тези, които страдат от астматични усложнения, да контролират по-добре условията си.

Характеристики

 МОДЕЛ  AP-T30WT-EU
 Употреба За домашна употреба
 Мощност 64W
 Волтаж AC220-240V, 50/60Hz
 Цвят Бял

449.00 лв. 389.00 лв.

 Спестяваш 60лв. 

ПОРЪЧАЙ СЕГА ПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ВЪЗДУХ ЗА 389лв.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" (cookies).