Хлебопекарна, 18 Автоматични Програми, за Хляб 500гр, 700гр, 1000гр, 450 W, BM 1, STEBA

Код: STE.187100

199.98 лв.

Срок на доставка 7-10 работни дни

Хлебопекарна, 18 Автоматични Програми, за Хляб 500гр, 700гр, 1000гр, 450 W, BM 1, STEBA

199.98 лв.

Call Now ButtonПоръчай по телефона