Разгледай продуктите на Pyrex тук

Съдовете от стъкло Pyrex® се произвеждат във Франция, в най-голямата в света фабрика за боросиликатно стъкло.
Благодарение на опита, придобит чрез дългогодишна традиция и постоянното внедряване на иновативни процеси, Pyrex® е водеща марка във френската стъклена индустрия.

Марката носи сертификат „Гарантиран френски произход“ за производството на боросиликатно стъкло.

Издържа на екстремни температури от -40 ° C до + 300 ° C 

Термично шокова устойчивост до 220 ° C

Предимствата от съдовете на Pyrex
Стъклото Pyrex® е здравословен материал, който не променя вкусовите качества на съставките на храните.

 

Умните съдове Cook & Go на Pyrex са направени от хигиенно боросиликатно стъкло и могат да се използват в фурната (без капака) и след това се поставят в хладилника или фризера, без да се притеснявате, че ще се повредят

 

✔ Всеки съд за съхранение на Cook & Go от Pyrex се предлага със сигурен, херметичен пластмасов капак, разработен да гарантира, че можете да транспортирате храната си без да се разлива. Те също така разполагат с херметически уплътнител и щипки от всяка страна, което ги прави безопасни за пренасяне.

 

Спестете пари и време, като си приготвите здравословно хранене за няколко дни напред. Просто извадете приготвеното си ястие от хладилникаили фризера, а след това просто го пуснете в микровълновата за няколко минути. Освен това съдовете Cook & Go могат да се измиват в съдомиялната машина и запазват прозрачния си блясък.

 

На всеки капак има място, където можете да маркирате съдържанието или дори да напишете за кого е, което е много удобно, ако сте направили порция за всеки член от семейството. Това също ви позволява да добавите дата и да подреждате съдовете си за съхранение в хладилник или фризер, като поддържате всичко организирано.

 

Pyrex® ни дава всички възможности да изразим креативността си и да създадем перфектни ястия

 

Pyrex® е марка, която обича да се грижи за всички и да ги прави щастливи.

Pyrex® е боросиликатно закалено стъкло, признато с превъзходството си. Издържа на екстремни температури от -40 ° C до + 300 ° C стермично шокова устойчивост до 220 ° C. Няма нужда да сменяте съдове при прехвърляне от фризера във фурната, масата или хладилника.
Устойчивост при удар  – при подреждане, при невнимателно почистване, продуктите на Pyrex® се запазват във всички ситуации.
Стъклото Pyrex® е здравословен материал, който не променя вкусовите качества на съставките на храните.

Нека се доверим на Pyrex® – можем да приготвяме здравословна храна в съдове от стъкло, които запазват съставките и гарантират пълна безопасност на храните, от съхраняване до готвене.
Потребителите се променят, готвенето се променя и Pyrex® следва тези тенденции.Вековната марка винаги е новаторска и намира нови начини за задоволяване на променящите се нужди и желания, за днес и за утре.

Разгледай продуктите на Pyrex тук