СРОК НА ДОСТАВКА

Обичайният срок на доставка е от 24ч до 5 работни дни в зависимост от спецификата на продукта, адреса за доставка и натовареността на куриерската фирма. Поръчки направени до 12.00ч. в работен ден се обработват още същият ден. Поръчки изпратени след 12.00ч. или в почивен ден се обработват на следващият работен ден.

ВНИМАНИЕ! В момента на получаване на поръчаната от Вас стока веднага отворете пакета в присъствие на куриера и се уверете, че всичко е наред. В случай на нанесени щети върху поръчания от вас артикул, изискайте от куриера да попълни протокол за увредена пратка – той е задължен да го направи. Рекламация за повредена, неокомплектована или счупена стока/ опаковка няма да бъдат уважавани, ако не са направени пред куриера.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Освен ако не е указано друго, стойността на транспорта не е включена в цената на закупените продукти.

ПОРЪЧКА

Потребителят може да поръчва стоки от каталога в е-магазина с кликване върху бутон “ ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА” и следвайки указанията за завършване на поръчка или на телефон 02/ 9735533.

Преди да изпрати поръчка, потребителят има възможност да прегледа съдържанието на количката с избраните стоки за покупка и да направи промени във вида или броя на стоките или да се откаже от поръчката. Изпращането на поръчки и покупка на продуктите, посочени в сайта става по следните два начина

1. Чрез регистрация като потребител. При регистрацията следва да се въведе адреса за доставка, име и фамилия, телефон за контакт, както и e-мейл. Потребителят определя своето потребителско име и парола. След успешна регистрация потребителят има право и възможност да променя въведените данни, както и да променя адреса за доставка при всяка поръчка. Натискането на бутона „регистрация” е електронно изявление за съгласие, с което потребителят, декларира че е запознат с настоящите „Общи условия” и ги приема безусловно, както и че притежава правоспособност за сключване на договори от разстояние и поема отговорност за всички действия и/или бездействия, свързани с използването на потребителския му профил в уебсайта. Регистрацията като клиент дава редица предимства, като улеснение при поръчка, достъп до специални оферти, приоритет при обработката на поръчката.

2. Като гост. Потребителят трябва да въвежда своите данни за адрес за доставка, име и фамилия, телефон за контакт, и e-мейл при всяка отделна поръчка. Преди завършване на всяка поръчка потребителят трябва да декларира че е запознат с настоящите „Общи условия” и ги приема безусловно, както и че притежава правоспособност за сключване на договори от разстояние и поема отговорност за всички действия и/или бездействия, свързани с използването на потребителския му профил в уебсайта.

С потвърждаването на избраните в кошницата стоки, начина на плащане и изпращане на поръчката чрез бутона за финализиране, поръчката се счита завършена и Договорът за покупко-продажба от разстояние влиза в сила.